Race-Chip.ro - Tuning Profesional

Germany
Tuning Profesional   0763 717 675

Alege masina dorita:Facebook Google Youtube

Termeni si Conditii

Plasarea unei comenzi catre Xpress Yourself S.R.L. reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din sectiunea “Cum cumpar”.

Informatiile furnizate catre Xpress Yourself S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. Xpress Yourself S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. Xpress Yourself S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora. Pentru produsele cu fara disponibilitate , Xpress Yourself S.R.L. nu poate garanta pretul. Disponibilitatea este afisata in timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

Produsele pot fi rezervate din stocul Xpress Yourself S.R.L. pentru maxim 2 zile lucratoare. Dupa acest interval, rezervarile se vor sterge automat.

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare. Discount-ul se calculeaza dupa formula: Pret final = Pret initial*((100-Discount)/100).

Xpress Yourself S.R.L. negociaza cu furnizorii cele mai bune preturi si le ofera clientilor si partenerilor. Exceptand programele speciale de marketing care ofera clientilor si partenerilor loiali accesul la discount-uri competitive, nu se pot oferi alte reduceri de pret.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 50% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.race-chip.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

Conform O.G. Nr.25/2008 va aducem la cunostinta faptul ca ECOTAXA stabilita pentru pungile de tip sacosa – banana, cu maner aplicat sau maieu din materiale care nu sunt biodegradabile este de 0.2 RON/bucata si va fi suportata de consumatorul final.

Xpress Yourself S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Va rugam solicitati consultantului de vanzari verificarea compatibilitatii produselor comandate. Consultatii de vanzari Xpress Yourself S.R.L. pot face verificari asupra compatibilitatii componentelor comandate numai in masura in care acestea le sunt cunoscute. Compatibilitatile pot fi verificate consultand specificatiile producatorului. Orice reclamatii ulterioare achizitionarii produselor de la sediul Xpress Yourself S.R.L. si desigilarii acestora nu vor fi luate in considerare.