Race-Chip.ro - Tuning Profesional

Germany
Tuning Profesional   0763 717 675

Alege masina dorita:Facebook Google Youtube

Intrebari Frecvente

In caz ca sunt intrebari care nu sunt mentionate mai jos, nu ezitati sa contactati serviciul relatii clienti.

Prin ce companie de curierat este livrat RaceChip?

Coletul este livrat prin compania de curierat FanCurier. Imediat ce coletul paraseste sediul nostru, va trimitem un e-mail cu numarul de urmarire al coletului.

RaceChip chiptuning poate afecta durata de viata a motorului?

RaceChip nu face uz de rezerve de performanta a motorului , avute in vedere de catre constructorul vehiculului. Cand RaceChip este conectat la motor el este activ numai la accelerare, celelalte componente cum ar fii: motor, sistem de cuplate, cutie viteze, frane sunt fortate doar intr-o masura rezonabile din punct de vedere tehnic. Toate programele de protectie (program de urgenta) al motorului sunt mentinute. Pentru orice fel de tuning motor , va recomandam sa se efectueze un astfel de tuning , numai in cazul in care intretinerea periodica a curelei de transmisie, schim ulei, filtre sunt efectuate la timp.

Pot intstala RaceChip-ul fara sa aveti cunostiinte despre motoare?

Desigur, instalarea este foarte usoara. Tot ce ai nevoie pentru instalare este inclus în cutia care insoteste produsul. Puteti viziona si un film pe site-ul nostru cu intalarea RaceChip-ului.

Puteti folosi RaceChip din nou, daca va schimbati vehiculul dumneavoastra?

Da, daca ati cumparat un vehicul diesel cu acelasi tip de injectie si este intr-un fel compatibil , putei folosi RaceChip-ul fara probleme.
Desigur, este de asemenea posibil sa-l foloseasca din nou si pe vehicule cu injectie pompa-duze, doar trebuie cumparat un alt cablaj. Pentru mai multe detalii, personalul nostru tehnic va raspunde la întrebarile dumneavoastra.

Care sunt metodele de plata?

Doua metode de plata sunt valabile:

1. Plata prin Transfer Bancar/Ordin de Plata in contul RO78 INGB 0000 9999 0232 5082, deschis la Banca ING, Sucursala Mosilor.
2. Plata cu numerar la sediul nostru.
3. Plata la primirea coletului trimis prin FAN Courier.

In caz ca produsul nu se afla in stoc se plateste un avans de 50% (termen de livrare 10 zile lucratoare)

Sunt un dealer. Ai un pret special pentru mine?

Da, avem. În special pentru dealeri în domeniul autovehiculelor si tuning putem oferi preturi speciale, in functie de cantitatea comandata. Pentru a afla mai multe despre aceasa oferta speciala, va rog sa ne contactati prin telefon sau prin e-mail.

De la cati km pot instala RaceChip pe masina, si care este maximul de km?

Puteti instala un RaceChip pe masina indiferent de cati kilometri are masina. Majoritatea dealerilor auto instaleaza RaceChip pe masinile lor vândute deja de la primul kilometru. Cu toate acestea, timpul de functionare asa cum se recomanda de catre producator ar trebui sa fie respectate. Exista desigur clienti care au instalat un RaceChip si dupa 200,000 km. Nici o problema pentru tehnologia noastra digitala.

Acest RaceChip este insotit de un certificat TUV ?

Produsele nostre sunt livrate fara certificat TUV . Deoarece se vand in intreaga lume , si cerintele variaza de la o tara la alta , clientii nostrii trebuie sa isi scoata separat certificatul TUV. In schimb RaceChip vine cu un certificat de calitate Germania. De retinut ca pentru Germania exista un certificat TUV.

Se poate detecta RaceChip-ul dupa îndepartarea lui de pe masina?

Desigur, ca nu. Dupa îndepartarea RaceChip nu poti afla ca a fost instalat pe masina. Fata de OBD Tuning , softul de management al motorului ramane acelasi cu cel inainte de instalare.
Tinand cont ca in piata exista multi producatori de autovehicule care ofera o garantie de pana la 5-7 ani, multi clienti apeleaza la RaceChip Chiptuning pentru modifica puterea motorului. In acest fel autovehiculul ramane in continuare in garantie, iar Dealerul/Fabricantul nu poate observa ca a fost instalat un RaceChip pe masina.

Vor creste emisiile de gaze de esapament?

Nu vor exista emisii CO2 mai mari, prin urmare, valorile limita aplicabile sunt respectate. Nu este nevoie ca la ITP sa dezinstalati RaceChip-ul de pe masina.

Masina mea este echipat cu un filtru de particule. Este totusi posibila instalarea unui RaceChip?

Da, tehnologia noastra digitala permite instalarea de RaceChip pe masini, cu sau fara filtru de particule .

Este posibil sa economisesti combustibil, în ciuda performantei crescute? Daca da, cum functioneaza?

În cazul în care comportamentul dumneavoastra de conducere ramâne aceeasi ca înainte de instalarea RaceChip, consumul de combustibil nu va creste si cu toate acestea, puteti simtii diferenta de putere. Dupa instalare ar trebui sa vedeti diferenta de consum de carburant. Un numar mare de clienti satisfacuti au raportat la un consum redus de pâna 1,5 l / 100 km. Pentru a explica acest lucru: Datorita cuplului mai mare puteti conduce intr-o treapta superioara , în timp ce viteza este acceasi ca si în conditii de serie. Acest lucru, însa, variaza în functie de model, comportamentul de conducere si soferul în sine.

Exista o telecomanda radio disponibila, pentru acest modul

Nu, deoarece kiturile de tuning cu telecomanda nu sunt omologate EMC, pentru ca nu ofera conditii de siguranta in trafic. Noi vindem kituri ChipTuning care ofera conditii de siguranta maxima pe drum. Acest tip de siguranta nu pot fi acordata prin intermediul unui control radio la distanta.