Race-Chip.ro - Tuning Profesional

Germany
Tuning Profesional   0763 717 675

Alege masina dorita:Facebook Google Youtube

Livrare si plata

Livrarea

Departamentul de Logistica coordoneaza intreg lantul Aprovizionare – Gestiune – Livrare asigurand onorarea comenzilor intr-un interval scurt de timp. Livrarile se realizeaza prin intermediul firmei de curierat rapid FAN Courier, atat in Bucuresti cat si pe toata suprafata Romaniei.

Livrarea se face in ziua urmatoare, dupa ce toate produsele comandate au intrat in stocul nostru si s-au rezervat in comanda dumneavoastra.

Trasportul este asigurat de curier rapid prin Fan Courier. Programul de livrari in Bucuresti este intre orele 09:00 – 16:00, iar in tara intre orele 10:00 – 16:00.
Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB . Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Toate constatarile referitoare la integritatea coletului/coletelor se vor face in prezenta agentului curierului prin intocmirea unui proces verbal constatator. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Reprezentantii companiilor pot ridica marfa de la sediul nostru numai in baza imputernicirii si stampilei societatii.

Pentru siguranta unor produse este posibil ca livrarea sa fie efectuata in ambalaje diferite, suplimentar fata de cel original.

Livrarea produselor se face in maxim 1 zi lucratoare de la plata acestora.

Modalitati de plata

1. Plata prin Transfer Bancar/Ordin de Plata in contul RO78 INGB 0000 9999 0232 5082, deschis la Banca ING, Sucursala Mosilor.
2. Plata cu numerar la sediul nostru.
3. Plata la primirea coletului trimis prin FAN Courier.