Race-Chip.ro - Tuning Profesional

Germany
Tuning Profesional   0763 717 675

Alege masina dorita:Facebook Google Youtube

Technologia RaceChip

Afacerea noastra: Chiptuning // Dezvoltare → Fabricare → Vanzare

Date tehnice:

• Microprocesor cu o tehnologie avansata (componente electronice ST si procesoare Atmel) de unde rezulta adaptarea lor in timp real (de 25.000 ori pe secunda)
• Produse pe o linie tehnologica moderna, SMD.
• Opertionale la temperaturi minime de -30 si maxime de 120 (teste de rezistenta la apa)
• Folosirea de materiale prietenoase cu mediul inconjurator.
• Controlul calitatii: Inainte de livrare fiecare RaceChip este testat de 4 ori in diferite stiluri de conducere.

Dupa instalarea RaceChip-ului veti simtii imediat diferenta.

3 caracteristici importante:

• crestere de putere cu pana la 30%
• cresterea cuplului cu pana la 20%
• economie de carburant cu pana la 1.5l la 100 km
Datorita softului inteligent , performant si al componentelor de ultima generatie, rezervele de putere al motorului dumneavoastra sunt utilizate in mod eficient. In aceleasi conditii de conducere, durata de viata a motorului ramane acceasi ca si fara a avea RaceChip montat pe masina.

Tehnologie Hich-Tech

Am inceput sa fabricam module RaceChip cu mult timp in urma. Echipa noastra este formata din experti in tehnologia electronica si de ingineri in domeniul vehiculelor , care lucreaza impreuna pentru a va oferii cel mai bun produs de pe piata. Pentru a sublinia standardele noastre fiecare RaceChip pleaca din fabrica noastra numai dupa ce este supus unui proces complet de testare. In acest sens sunt subliniate toate stilurile de conducere , in scopul de a asigura conducatorului o siguranta perfecta si placerea maxima de a conduce.

Functioneaza pe majoritatea autovehiculelor

Cu tehnologia noastra digitala moderna, este, de asemenea, posibil sa utilizati acest Chiptuning RaceChip pentru alte vehicule diesel common-rail. Sa presupunem ca astazi esti la volanul unui BMW 330d, iar maine la un Mercedes Sprinter sau chiar o duba Fiat Ducato în ziua imediat urmatoare, tot ce ai nevoie, atunci, este un alt cablaj. Noi furnizam si aceste cablajele.

Ajustare individuala

Noi furnizam RaceChip-urile in conditii optime recomandate de noi. Noi va asiguram o combinatie ideala cresterea a puterii ,a cuplului motor si scaderea consumului de carburant. Durata de viata a motorului ramane acceasi ca si a unui motor in fara RaceChip. Chiptuningul RaceChip nu impinge performantele motorului la maxim , ci intr-o masura rezonabila stabilita de inginerii nostrii.
Cu toate acestea , clientii nostrii isi pot creste sau reduce performanata RaceChip pe cont propriu .

Cel mai bun pret

De ce sa platesti mai mult? Uita-te pe Internet si vizitati pagina de Web a concurentilor nostrii . Veti aprecia caliatea produsului nostru la un pret excelent. Exista, desigur, o multime de sisteme electronice de chiptuning la fel ca RaceChip-urile noastre, chiar si cu aceeasi carcasa.

Softul care este intalat in RaceChip, impreuna cu experianta noasta de mai bine de 15 ani , cat si de componetele electronice folosite , imprimate in fabrica noastra , face o diferenata cruciala. Microprocesoarele nostre calculeaza , verifica, si optimizeaza un numar mare de caracteristici in sistemul de management al motorului , pana la 25.000 de ori pe secunda. Aceasta este singura modalitate de a combina perfect o crestere considerabila a performantelor, împreuna cu economii suplimentare de combustibil mentinând acelasi acceasi durata de viata a motorului. Va puteti baza pe noi.